Услуги

Вие сте тук Начало Услуги

Как става магията

Планиране

Вие се свързвате с нас, предоставяте ни вашата идея и избор на услуга, заедно обсъждаме и планираме, приемаме и започваме вашата заявка.

Разработване

Следваме винаги общоприетия с вас план, държим ви в постоянно течение с текущото развитие на проекта, разработваме и завършваме уебприложението.

Доставка

Екстензивно тестваме за възможни проблеми, допълваме и коригираме при нужда, инсталираме и доставяме в завършен и работещ вид вашия проект.

 

Защо бихте избрали нас ?

  • Компанията

    ИлиевСофт е компания, разполагаща с опитни програмисти и дизайнери, постигнали отлични резултати в работата си с чуждестранни клиенти. Следващата главна цел на нашата сравнително млада, но бързоразвиваща се компания е да се наложи на българския пазар. Вярваме, че за постигането Й ще ни помогне нашата решителност и огромна мотивация.
  • Комуникацията

  • Качеството

  • Съвършенството

 

Проектиране

Проектиране

Можем да ви помогнем да развиете вашите идеи в създаването на собствена уебсистема спрямо вашите лични предпочитания. Ще ви съпроводим до избора на програмни средства и ресурси. Ще ви дадем ясна представа за необходимото време и ресурси за вашата бъдеща концепция. Можем да ви предоставим реална оценка, преимущества и недостатъци на вашите идеи, допълвайки ги с наши за постигане на оптимален резултат.

Разработване

Разработване

В случай, че нямате много опит в изграждането на уебсистеми или не притежавате познания в сферата на уебтехнологиите, то оставете опастността на нас ! Ние сме способни изцяло да измислим и изградим, желания от вас уебсайт. Готови сме разработим вашите идеи до завършен софтуерен продукт, започвайки от базата данни, идеите и реализацията на дизайна, писането на самия код до тестването и инсталирането.

Дизайн

Дизайн

Да кажем, че притежавате уебсайт, който се нуждае от модернизация на неговия дизайн - ние сме насреща. Ще ви предоставим множество решения за подобряването на външния му вид. Нашите услуги също така включват изграждане на нов дизайн. Нашите специалисти могат да ви изготвят изображения, лого за вашата фирма, видео клипове, рекламни банери, 3D графики, анимации и много други медийни решения.

Надграждане

Надграждане

Имайки предвид, че вече разполагате със съществуващ уебсайт и се нуждаете от допълнителна разработка, то ние ще ви окажем съдействие. Ще анализираме и ще ви предоставим множество допълнителни идеи и подобрения. В това число : изграждане на администрация за динамично съдържание, интегриране в социалните мрежи, изграждане на социални модули за Facebook и Twitter и други.

 

Технологии